Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν προς ένταξη στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) δημόσιου χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020 του Πολυταμειακού Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νομού Καβάλας.

Η ΟΤΔ, σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 01/ΠΡΑΚΤ.100/11.04.2024 Απόφασης της  Ε.Δ.Π. CLLD/LEADER ΠΑΑ/ΕΠΑλΘ Νομού Καβάλας, ανακοινώνει τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν προς ένταξη στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) δημόσιου χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020 του Πολυταμειακού Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νομού Καβάλας.

τυχόν προσφυγή σας επί των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης, με την ανάλογη τεκμηρίωση, θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στο ΟΠΣΑΑ εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία γνωστοποίησής τους.

Τυχόν προσφυγή σας θα οριστικοποιηθεί στο ΟΠΣΑΑ και το εκτυπωμένο αποδεικτικό κατάθεσης θα αποσταλεί μαζί με δικαιολογητικά (όπου απαιτούνται), στην ΟΤΔ «Αναπτυξιακή Καβάλας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.». Η προσφυγή θα εξεταστεί από την Επιτροπή Ενδικοφανών Προσφυγών της ΕΥΔ Π. ΑΜΘ εντός δεκαπέντε (15) εργασίμων ημερών από την ανωτέρω ημερομηνία λήξης των προσφυγών.

Επισημαίνεται ότι ο εν λόγω Πίνακας Αποτελεσμάτων θεωρείται προσωρινός και η οριστικοποίηση του θα προέλθει ύστερα από την εξέταση των τυχόν υποβληθεισών προσφυγών, λαμβανομένων υπόψη της οριστικοποίησης της βαθμολογικής ακολουθίας των δικαιούχων και τη διαθεσιμότητα των οικονομικών πόρων ανά υποδράση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Εταιρείας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Για την Αναπτυξιακή Καβάλας ΑΑΕ ΟΤΑ

Ο Γενικός Διευθυντής

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Αρχεία:

Προσωρινά Αποτελέσματα