ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ – ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ PEIRA

Η Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α., έχοντας υπόψη:

  • το εγκεκριμένο -στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020»- έργο με τίτλο «PEIRA» – Promotion of Entrepreneurship and Innovation in the Rural Area of Kavala, Drama, Smolyan and Blagoevgrad και με κωδικό έργου 2021ΕΠ23160000, στο οποίο συμμετέχει η Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Ε. ως Επικεφαλής εταίρος,
  • το Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μετά τις αλλαγές του Ν. 4782/2021,
  • την υπ’ αριθ. 2/ΠΡΑΚΤ.367/28.01.2022 Απόφαση του ΔΣ της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.

ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην παραλαβή προσφορών για την απ’ ευθείας ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη (με κριτήριο επιλογής τη χαμηλότερη προσφορά) παροχής υπηρεσιών προβολής και προώθησης (79342200-5 Υπηρεσίες προώθησης) του ως άνω έργου, ήτοι:

  1. Σχεδίαση και δημιουργία της ταυτότητας του έργου και οπτικού υλικού (λογότυπο του έργου, βίντεο-τρέιλερ, φυλλάδιο, λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης)
  2. Σχεδίαση και υλοποίηση προωθητικής καμπάνιας σε κοινωνικά δίκτυα

Ενδεικτικός προϋπολογισμός: οκτώ χιλιάδες διακόσια είκοσι πέντε Ευρώ και ογδόντα ένα Λεπτά (8.225,81 €) πλέον Φ.Π.Α. Η δαπάνη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ. Κριτήριο κατακύρωσης είναι η συμφερότερη τιμή.

Κάθε προσφορά θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τις ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές του πίνακα στην υπ’ αριθ. 17612/22.02.2022 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, αλλιώς θα κρίνεται απαράδεκτη.

Οι φορείς που αναγράφονται στην υπ’ αριθ. 17612/22.02.2022 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μπορούν να καταθέσουν Οικονομική Προσφορά σύμφωνα με το Παράρτημα Ι, σε σφραγισμένους φακέλους εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης στο ΚΗΜΔΗΣ και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, ήτοι μέχρι και την 3η Μαρτίου 2022 ημέρα Πέμπτη έως και τις 15.00 μ.μ. στην έδρα της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. (Ύδρας 10, 4ος Όροφος, 65302 Καβάλα). Οι φάκελοι θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως (εκτός του φακέλου προσφοράς και των συνημμένων δικαιολογητικών) από επιστολή του Προσφέροντα προκειμένου αυτή να πρωτοκολληθεί.

Οι Προσφορές μπορούν να κατατίθενται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ιδιωτικό ταχυδρομείο (courier) στην έδρα της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.A.Ε. Ο.Τ.Α. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, οι προσφορές παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αποδεικνύεται ότι η αποστολή έγινε πριν την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία και ώρα.

Οι προσφορές θα πρέπει να συνοδεύονται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου νόμιμου εκπρόσωπου ή φυσικού προσώπου
  • Φορολογική ενημερότητα
  • Ασφαλιστική ενημερότητα
  • Νομιμοποιητικά έγγραφα σύστασης και εκπροσώπησης, σε περίπτωση που ο υποψήφιος ανάδοχος είναι νομικό πρόσωπο, ή έναρξη επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία στην περίπτωση φυσικού προσώπου.

Η Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή/και να επαναλάβει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή να επιλέξει άλλο τρόπο διενέργειας της επιλογής του Αναδόχου, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για οποιονδήποτε λόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Αθηνά Ιωαννίδου (τηλ. 2510620459, e-mail: aioannidou@ankavala.gr).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ