ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ – Προτεραιότητα 3 του προγράμματος «Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια & Θάλασσα 2021-2027»

Κύριοι,

επισυνάπτεται πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών για την υποστήριξη στην υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της Προτεραιότητας 3 «Προώθηση μιας βιώσιμης γαλάζιας οικονομίας σε παράκτιες, νησιωτικές και εσωτερικές περιοχές και προαγωγή της ανάπτυξης κοινοτήτων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας» του προγράμματος «Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια & Θάλασσα 2021-2027».

Ο οικονομικός σας φορέας θα πρέπει να προσκομίσει:
1. Οικονομική προσφορά σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα
2. Υπεύθυνη Δήλωση (της παρ.4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, όπως ισχύει), του νόμιμου εκπροσώπου, όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 79Α του Ν. 4412/16, περί μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού του άρθρου 73 του Νόμου 4412/2016, όπως ισχύει. Σε περίπτωση νομικού προσώπου η προαναφερόμενη υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται εκ μέρους του νόμιμου εκπροσώπου, όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 79Α του Ν.4412/2016. Η υποχρέωση αποκλεισμού οικονομικού φορέα εφαρμόζεται επίσης όταν το πρόσωπο εις βάρος του οποίου εκδόθηκε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου του εν λόγω οικονομικού φορέα ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό. Η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά:

α. στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.), ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (Ι.Κ.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ή
β. στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον διευθύνοντα σύμβουλο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τα πρόσωπα στα οποία με απόφαση του Διοικητικού
Συμβουλίου έχει ανατεθεί το σύνολο της διαχείρισης και εκπροσώπησης της εταιρείας, ή

γ. στις περιπτώσεις των συνεταιρισμών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ή
δ. στις υπόλοιπες περιπτώσεις νομικών προσώπων, τον κατά περίπτωση νόμιμο εκπρόσωπο.
(άρθρο 80 παρ. 9 του Ν.4412/2016 και άρθρο 73 παρ.1 του Ν.4412/2016).
3. Υπεύθυνη δήλωση περί μη επιβολής σε βάρος του οικονομικού φορέα της κύρωσης του οριζόντιου
αποκλεισμού, σύμφωνα τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. (άρθρο 74 παρ.4 του Νόμου
4412/2016, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 23 του Ν.4782/2021).
4. Φορολογική ενημερότητα.
5. Ασφαλιστική ενημερότητα.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 14/10/2023 και ώρα 15:00. Η προσφορά μπορεί να κατατεθεί ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.A.Ε. Ο.Τ.Α. anka@ankavala.gr (μόνο σε περιπτώσεις εγγράφων με ηλεκτρονικές/ψηφιακές υπογραφές) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ιδιωτικό ταχυδρομείο (courier) στην έδρα της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.A.Ε. Ο.Τ.Α. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, η προσφορά παραλαμβάνεται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αποδεικνύεται ότι η αποστολή έγινε πριν την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία και ώρα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για την Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Ε.,

Ο Γενικός Διευθυντής,

Μιχαήλ Σκορδάς