ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΉ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α., έχοντας υπόψη:

  • Το γεγονός ότι η χρηματοδότηση για την υλοποίηση της εργολαβίας θα επιτευχθεί μέσω:
    • του Υπομέτρου 19.4 του ΠΑΑ «Στήριξη για τις λειτουργικές δαπάνες και την εμψύχωση» του Τοπικού Πολυταμειακού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Καβάλας κατά 68%,
    • του Μέτρου 8.3.3 «Εφαρμογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης (μόνο για δράσεις που αφορούν δαπάνες λειτουργίας και συντονισμού) (Μέτρο 4.4 της πρόσκλησης) της Ενωσιακής Προτεραιότητας 4 «Αύξηση της Απασχόλησης και της Εδαφικής Συνοχής» του ΕΠΑλΘ του (α) Τοπικού Πολυταμειακού Προγράμματος CLLD/LEADER Ν. Καβάλας «2014-2020» και (β) του Τοπικού Μονοταμειακού Προγράμματος CLLD/LEADER Δ. Καβάλας κατά 32%,
  • το Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μετά τις αλλαγές του Ν. 4782/2021,
  • την υπ’ αριθ. 2/ΠΡΑΚΤ.385/19.09.2023 Απόφαση του Δ.Σ.

ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην παραλαβή προσφοράς (με κριτήριο επιλογής τη χαμηλότερη προσφορά) για την απευθείας ανάθεση του έργου με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ»  (CPV: 45454100-5 – Εργασίες ανακαίνισης) με ενδεικτικό προϋπολογισμό δέκα τρεις χιλιάδες πέντε ευρώ (13.005,00 €) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% (16.126,20 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), όπως περιγράφονται αναλυτικά οι εργασίες στον προϋπολογισμό του έργου στο Παράρτημα ΙΙ.

Για την περάτωση του συμβατικού αντικειμένου ορίζεται καταληκτική ημερομηνία η 20/10/2023.

Η προσφορά θα πρέπει να είναι σύμφωνη με την τεχνική έκθεση και τον προϋπολογισμό του έργου, αλλιώς θα κρίνεται απαράδεκτη.

Η προσφορά ισχύει και δεσμεύει τον υποψήφιο ανάδοχο για δέκα πέντε (15) ημέρες από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της. Η αναγραφή του χρόνου ισχύος της προσφοράς είναι υποχρεωτική.

Ο κληθέντας φορέας μπορεί να καταθέσει Οικονομική Προσφορά σύμφωνα με το Παράρτημα Ι, σε σφραγισμένους φακέλους εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης στο ΚΗΜΔΗΣ και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, μέχρι και την 27η Σεπτεμβρίου 2023 ημέρα Τετάρτη έως και τις 15.00 μ.μ. στην έδρα της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. (Ύδρας 10, 4ος Όροφος, 65302 Καβάλα). Οι φάκελοι θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως (εκτός του φακέλου προσφοράς και των συνημμένων δικαιολογητικών) από επιστολή του Προσφέροντα προκειμένου αυτή να πρωτοκολληθεί.

Η προσφορά μπορεί να κατατεθεί και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ιδιωτικό ταχυδρομείο (courier) στην έδρα της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.A.Ε. Ο.Τ.Α. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, η προσφορά παραλαμβάνεται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αποδεικνύεται ότι η αποστολή έγινε πριν την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία και ώρα.

Η προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου νόμιμου εκπρόσωπου ή φυσικού προσώπου
  • Φορολογική ενημερότητα
  • Ασφαλιστική ενημερότητα
  • Νομιμοποιητικά έγγραφα σύστασης και εκπροσώπησης, σε περίπτωση που ο υποψήφιος ανάδοχος είναι νομικό πρόσωπο, ή έναρξη επιτηδεύματος από την αντίστοιχη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία στην περίπτωση φυσικού προσώπου.

Η Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή/και να επαναλάβει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή να επιλέξει άλλο τρόπο διενέργειας της επιλογής του Αναδόχου, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για οποιονδήποτε λόγο.

Για την Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Ελευθέριος Κυριακίδης

Πρόεδρος

Συνημμένα Αρχεία Πρόσκλησης