Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν προς ένταξη στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020 του Πολυταμειακού Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νομού Καβάλας

Η Αναπτυξιακή Καβάλας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Τον Πίνακα Προσωρινών Αποτελεσμάτων των προτάσεων που υποβλήθηκαν προς ένταξη στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020 του Πολυταμειακού Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νομού Καβάλας.

Επισημαίνεται ότι γίνεται γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων σε όλους τους δυνητικούς δικαιούχους ατομικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) με απόδειξη παραλαβής.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας του ΠΣΚΕ (www.ependyseis.gr) δύνανται να υποβάλουν την προσφυγή τους επί των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης με την ανάλογη τεκμηρίωση εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά (7) εργασίμων ημερών από την επομένη της έγγραφης ενημέρωσής τους. Οι δυνητικοί δικαιούχοι οριστικοποιούν την προσφυγή τους στο ΠΣΚΕ από 02.05.2024 έως 15.05.2024 και υποβάλουν το αίτημά τους μαζί με τα δικαιολογητικά (όπου απαιτούνται), στην ΟΤΔ.

Οι πίνακες αποτελεσμάτων θεωρούνται προσωρινοί. Η οριστικοποίησή τους θα προέλθει ύστερα από την εξέταση των τυχόν υποβληθεισών προσφυγών, λαμβανομένης υπόψη της οριστικοποίησης της βαθμολογικής ακολουθίας των δικαιούχων.

Αρχεία:

• Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης

• Οδηγίες Υποβολής Ενδικοφανούς Προσφυγής